RSSВерсія для друку
Перша глобальна міністерська конференція зі здорового способу життя та боротьби з неінфекційними захворюваннями
04.05.2011

В м. Москві (Російська Федерація) відбулась Перша глобальна міністерська конференція зі здорового способу життя та боротьби з неінфекційними захворюваннями, яка є важливим етапом на шляху проведення міжнародної кампанії по зменшенню числа онкологічних, серцево-судинних, хронічних захворювань легенів та діабету.

Захід проходив згідно з резолюцією Генеральної Асамблеї ООН 64/265 і має на меті підтримати держави-члени Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) у розвитку та зміцненні політики та програм, що пропагують здоровий спосіб життя і сприяють попередженню неінфекційних захворювань. Організаторами заходу є Всесвітня організація охорони здоров'я та Міністерство охорони здоров'я та соціального розвитку Російської Федерації.

За підсумками роботи Конференції очікується прийняття Московської декларації, покликаної закласти підвалини для обговорення главами держав і урядів проблеми здорового способу життя та неінфекційних захворювань під час засідання Генеральної Асамблеї ООН високого рівня (вересень 2011 р., м. Нью-Йорк, США).

Джерело інформації сайт:

www.moz.gov.ua