RSSВерсія для друку
Оголошено конкурс на участь у школі з захисту прав людини
05.04.2011


Українська гельсінська спілка з прав людини оголосила конкурс на участь у локальній школі “Права людини та механізми їх захисту”. Конкурс відбувається за підтримки Норвезького гельсінського комітету та програми “Верховенство права”  Міжнародного фонду “Відродження”.

Школа є освітнім заходом Всеукраїнської освітньої програми “Розуміємо права людини”. Регіональними партнерами в організації школи є Волинська обласна громадська організація “Волинський прес-клуб” і Сімферопольська громадська організація “Молодіжний комітет Центрального району м. Сімферополь”.

Учасники школи зможуть отримати (чи покращити вже наявні) базові знання про права людини, національні та міжнародні механізми захисту прав людини, здобути вміння та навички, важливі для активних дій, спрямованих на підтримку та захист прав людини, а також давати оцінку суспільним процесам із позицій прав людини.

Навчання складатиметься з дистанційної сесії та практичного семінару. Участь у конкурсі можуть узяти громадські активісти з Тернопільської, Рівненської, Львівської, Волинської, Миколаївської, Херсонської, Одеської областей і АР Крим віком 18-30 років, які є членами чи волонтерами громадських, студентських, профспілкових організацій і ініціативних груп.

Детальна інформація на сайті:

http://www.irf.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=32529%3A2011-04-05-09-14-11&catid=20%3Anews-law&Itemid=61