16.01.2018

Оголошення про конкурс на другий спеціалізований навчальний курс з медичного права для адвокатів.

Комітет медичного і фармацевтичного права та біоетики Національної асоціації адвокатів України у співпраці з Українською фундацією правової допомоги та Фундацією медичного права та біоетики України оголошує конкурс для адвокатів на участь у другому спеціалізованому навчальному курсі з медичного права.

Заходи є безкоштовними для адвокатів та відбуватимуться за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Метою навчання є надання комплексу необхідних теоретичних знань і практичних навиків у галузі медичного права для правореалізаційної і правозахисної діяльності з метою захисту прав людини в сфері охорони здоров’я. Тренерами спеціалізованого навчального курсу є юристи, адвокати, представники академічних шкіл, медичні працівники, судові експерти, правозахисники та представники правоохоронних органів.

Цільова аудиторія формується із представників усіх регіонів України. Очікується, що по завершенню навчальної програми Ви доповните уже сформовану у 2017 році спільноту адвокатів – сертифікованих фахівців з медичного права (переглянути учасників минулорічного навчання Ви можете за посиланням https://goo.gl/qL7FY7).

Спеціалізований навчальний курс з медичного права передбачає чотири дводенні тренінги, що проходитимуть у м. Києві у зазначені дати:

1-й модуль:03-04 березня 2018 року;

2-й модуль: 17-18 березня 2018 року;

3-й модуль: 31 березня – 01 квітня 2018 року;

4-й модуль: 14-15 квітня 2018 року.

УВАГА! Беручи участь у конкурсі Ви підтверджуєте свою готовність бути присутніми на кожному з навчальних модулів, що є обов’язковою умовою отримання Сертифіката НААУ та зарахування до зазначеного кола експертів.

Водночас проходження спеціалізованого навчального курсу передбачає Вашу згоду на участь у заходах з підвищення правової культури та правової обізнаності населення, які проводитимуть організатори навчання, у тому числі на умовах Pro Bono.

Для участі в конкурсі Вам необхідно:

Заповнити форму реєстрації за посиланням https://goo.gl/forms/FWqCZiaUhHXUqorh1;

Надіслати своє резюме та мотиваційний лист на адресу електронної пошти yurfundacja@gmail.com. У темі листа прохання зазначити: «Спеціалізований навчальний курс з медичного права» та Ваше прізвище та ім’я.

 Заявки приймаються до 24:00 год. 28.01.2018 року. Результати відбору будуть повідомлені до 09 лютого 2018 року.