RSSВерсія для друку
«Моніторинг та супервізія процесу впровадження стандартів надання соціальних послуг та методичних рекомендацій»
12.07.2011

 

Коаліція ВІЛ-сервісних організацій починає роботу за напрямком «Моніторинг та супервізія процесу впровадження стандартів надання соціальних послуг та методичних рекомендацій» за фінансової підтримки ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» в рамках реалізації проекту «Підтримка профілактики ВІЛ/СНІДу, лікування та догляду для найуразливіших груп населення України», за кошти Глобального Фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

 

В рамках цієї діяльності планується надавати технічну допомогу організаціям, які працюють з наступними категоріями клієнтів:

- ЛЖВ

- хворі з поєднаною патологією (ВІЛ плюс туберкульоз)

- особи секс-бізнесу (в тому числі СІН)

- чоловіки, що мають секс з чоловіками

- хворі з потрійним діагнозом (ВІЛ, туберкульоз, наркозалежність)

- ЛЖВ, що перебувають в місцях позбавлення волі.

 

Передбачається, що технічна допомога надаватиметься організаціям, які працюють з 2-ма або 3-ма вищенаведеними категоріями клієнтів.

Технічна допомога має на меті налагодити роботу організації та її взаємодії з партнерськими закладами (медичними і соціальними) у відповідності зі стандартами надання соціальних послуг. В ході надання технічної допомоги буде здійснено візити консультантів-практиків (з тих, хто писав стандарти та проводив відповідні тренінги), технічна допомога надаватиметься відповідно до потреб організації, а не за єдиним шаблоном. 

Організації, зацікавлені в отриманні такої допомоги, повинні заповнити форму, що міститься у доданому файлі, та надіслати за адресою tsviliy@hiv.org.ua.

Заявки приймаються до 31 липня 2011року. Кількість організацій, що можуть отримати технічну допомогу, обмежена.