RSSВерсія для друку
Міжнародний (Третій Всеукраїнський) конгрес з медичного і фармацевтичного права, біоетики та соціальної політики (19-21.04.2012 р., м. Київ)
17.02.2012

14-15 квітня 2011 р. у Києві з успіхом пройшов Другий Всеукраїнський конгрес з медичного права, біоетики і соціальної політики з міжнародною участю, який зібрав понад 250 юристів, медичних і фармацевтичних працівників, організаторів охорони здоров’я, науковців, соціальних працівників, представників державних органів, громадських організацій, ділових кіл з України та 11 країн світу. Захід отримав підтримку Кафедри ЮНЕСКО з біоетики та Всесвітньої асоціації з медичного права.


Цього року було вирішено провести міжнародний конгрес, спрямований на обговорення низки актуальних питань, що мають міжнародне значення, обмін досвідом, і, що особливо важливе, вироблення практичних рекомендацій та реалізацію міжнародних проектів. Невипадково девізом Конгресу є «Український ґрунт, міжнародне значення». Очікується участь фахівців з понад 30 країн світу та експертів із впливових міжнародних організацій у сфері права, етики та охорони здоров’я. Окрім питань медичного права, біоетики і соціальної політики, у фокусі Конгресу опиняться питання фармацевтичного права.


Конгрес має стати ще одним заходом, який відкриватиме світу Україну, а вітчизняним фахівцям надаватиме можливість глибше інтегруватися у міжнародне співтовариство науковців та практичних працівників.


Як і минуло разу, Конгрес організовано Академією адвокатури України, Комітетом з питань біоетики при Президії Національної академії наук України, Українською медико-правовою асоціацією, Всеукраїнським лікарським товариством та Інформаційним центром з біоетики. Конгрес підтриманий Всесвітньою Асоціацією з медичного права, Європейською Асоціацією з права в охороні здоров’я, Кафедрою ЮНЕСКО з біоетики. Він проводитиметься за сприяння низки державних органів України, наукових установ, навчальних закладів та громадських організацій.


Передбачається цікава наукова (в тому числі перед- та постконгресна) і культурна програма. Буде проведено низку практичних семінарів, присвячених нововведенням у законодаваство, що регулює здійснення медичної та фармацевтичної діяльності.


Детальніша інформація за адресою: 


 http://aau.edu.ua/ua/medpravo/medpravo-activity/