RSSВерсія для друку
Міжнародний (Третій Всеукраїнський) конгрес з медичного і фармацевтичного права, біоетики та соціальної політики, 19-21 квітня 2012, Київ
19.03.2012

19-21 квітня 2012 року в м. Києві відбудеться Міжнародний (Третій Всеукраїнський) конгрес з медичного і фармацевтичного права, біоетики та соціальної політики, девіз якого визначений словами «Український ґрунт, міжнародне значення».

 

Захід організовано Академією адвокатури України, Комітетом з питань біоетики при Президії Національної Академії наук України, Українською медико-правовою асоціацією, Всеукраїнським лікарським товариством та Інформаційним центром з біоетики.

 

Конгрес підтриманий Всесвітньою Асоціацією з медичного права, Європейською Асоціацією з права в охороні здоров’я, Кафедрою ЮНЕСКО з біоетики. Він проводитиметься за сприяння низки державних органів України, наукових установ, навчальних закладів та громадських організацій.

 

Форум спрямований на обговорення низки актуальних медико-правових і біоетичних питань, що мають міжнародне значення, обмін досвідом, і, що особливо важливе, вироблення практичних рекомендацій та реалізацію міжнародних проектів. Очікується участь фахівців з понад 30 країн світу та експертів із впливових міжнародних організацій у сфері права, етики та охорони здоров’я. Окрім питань медичного права, біоетики і соціальної політики, у фокусі Конгресу опиняться питання фармацевтичного права.

 

 

Детальніше за адресою:

 

http://103-law.org.ua/News.aspx?n=112