RSSВерсія для друку
Міжнародний круглий стіл на тему «Експертна діяльність у сфері охорони здоров’я: національні традиції і міжнародний досвід»
20.10.2013

 

 

 

23 жовтня 2013 р. в м. Львові відбудеться міжнародний круглий стіл на тему «Експертна діяльність у сфері охорони здоров’я: національні традиції і міжнародний досвід». Захід проводитиметься ВГО «Фундація медичного права та біоетики України» спільно з кафедрою медичного права Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького в межах проекту «Зміна державної політики у сфері експертної діяльності» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні. Правова країна» з участю Міністерства юстиції України та Головного управління юстиції у Львівській області.

 

 

Мета заходу: презентувати напрацювання ВГО «Фундація медичного права та біоетики України» за результатами здійснення проекту, обмінятись досвідом із національними і міжнародними експертами з окресленої проблематики, аби сприяти виробленню фахових змін до законодавства у сфері експертної діяльності в умовах реформування цієї царини. Під час заходу обговорюватимуться проблемні питання законодавчої регламентації проведення судово-медичних, судово-психіатричних та судово-психологічних експертиз у тому числі з акцентом на позитивний зарубіжний досвід проведення окреслених експертиз.

 

 

На науково практичному заході планується участь представників медико-правової доктрини і практики як вітчизняної, так і зарубіжних країн (Сполученого Королівства Великобританії і Північної Ірландії, Королівства Нідерландів, Російської Федерації, Республіки Польщі, Азербайджанської Республіки тощо).