RSSВерсія для друку
Літня школа «Права людини у сфері охорони здоров’я: навчання і викладання»
13.06.2016

Асоціація шкіл громадського здоров’я в Європейському регіоні (ASPHER) з 2014 р. розпочала проведення шкіл щодо права людини у сфері охорони здоров’я для свої Мережі. До участі запрошуються викладачі, які викладають права людини у сфері охорони здоров’я, медичне право, фармацевтичне право та біоетику. Школи відбуваються у різних державах, на базі національної організації – партнера.
Цьогоріч приємна і почесна нагода приймати школу випала Україні. Літня школа «Права людини у сфері охорони здоров’я: навчання і викладання» відбуватиметься у м. Львові з 18 до 22 липня 2016 р. на базі ВГО «Фундація медичного права та біоетики України», ЛОБФ «Медицина і право» та кафедри медичного права ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького як асоційованого члена ASPHER. Співдиректорами Школи будуть Джуді Оверал (США) та Ірина Сенюта (Україна).
До участі в заході запрошуються викладачі медичних і юридичних вишів з різних куточків світу, які матимуть можливість протягом тижня навчатись, ділитись досвідом, налагоджувати співпрацю у царині прав людини у сфері охорони здоров’я, а також насолоджуватись гостинністю чарівного Львова.

Детальніше:

стор.1, стор.2