14.11.2018

Громадська організація «Всеукраїнська асоціація донорства крові та трансфузійної допомоги» спільно з громадською організацією «Фундація медичного права та біоетики України» висловлюють Вам свою повагу та запрошують на круглий стіл з панельними дискусіями на тему «Донорство крові та її компонентів: до питання про нову правову парадигму».

Круглий стіл відбудеться 6 грудня 2018 року з 12:00 до 15:00 (початок реєстрації об 11:00) за адресою: пр. Незалежності, 2, Харків, Premier Palace Hotel Kharkiv (зал Харків).

Метою проведення круглого столу є висвітлення особливостей реалізації правовідносин у сфері донорства крові та її компонентів з огляду на сучасні нормопроектні трансформації та проблем організації трансфузійної допомоги в закладах охорони здоров’я.

Тематичні панелі:

1.        Баланс інтересів публічного і приватного в сфері донорства крові та її компонентів.

2.        Роль державно-приватного партнерства у сфері донорства крові та її компонентів та механізми його функціонування.

3.        Особливості діяльності лікарняних банків крові у закладах охорони здоров’я. Роль лікаря-трансфузіолога при наданні медичної допомоги пацієнтам.

До участі та дискусії в заході запрошуються представники медичної і правової науки і практики, сферою професійного інтересу яких є медичне право, правове забезпечення системи охорони здоров’я, зокрема функціонування служби крові, органів влади, громадських об’єднань, засоби масової інформації.

Для участі в заході просимо до 30 листопада 2018 р. зареєструватися за посиланням:

https://goo.gl/forms/ztjF7BtlZuCUAH2s1

Усім учасникам буде надіслано індивідуальне запрошення і детальну програму заходу. По закінченню круглого столу всім учасникам буде видано сертифікат учасника.

Оплата проїзду та проживання здійснюється стороною, яка відряджає, або учасником самостійно.

Для додаткової інформації просимо звертатись:

Малигон Олена (0506772317 щодо організаційних питань заходу)

Сенюта Ірина (0676707033 щодо програми заходу)