RSSВерсія для друку
Круглий стіл з обговорення законопроектів розроблених МОЗ України
05.06.2015

05 червня 2015 року у м. Львові, за ініціативою Департаменту охорони здоровя Львівської обласної державної адміністрації спільно з депутатською комісією Львівської обласної ради з охорони здоровя і соціального захисту відбувся круглий стіл з обговорення законопроектів розроблених МОЗ України для реформування сфери охорони здоровя України  проводять круглий стіл.

 У заході взяли участь представники органів влади та місцевого самоврядування, науковці та практики, професійна спільнота. До обговорення окреслених законопроектів долучилася Ірина Сенюта - завідувач кафедрою медичного права ЛНМУ ім. Д.Галицького, заступник голови Комісії з питань охорони здоров'я Громадської ради при ЛОДА.

Учасники круглого столу обговорили пропоновані Міністерством охорони здоров'я України зміни до законодавчих актів, зокрема:

1. Закону України "Основи законодавства України про охорону здоров'я"

2. Закону України "Про управління об'єктами державної власності"

3. Закону України "Про здійснення державних закупівель"

4. Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"

5. Господарському кодексі України

6. Закону України "Про екстрену медичну допомогу"

Директор ДОЗ ЛОДА, підсумовуючи роботу круглого столу, запропонував учасникам підготувати та подати в департамент коментарі до пропонованих законопроектів, які будуть передані в МОЗ України для вивчення та врахування.