RSSВерсія для друку
Круглий стіл «Відкритий діалог щодо автономізації закладів охорони здоров’я»
27.08.2015

28 серпня з 11:00 до 14:00 в офісі Реанімаційного Пакету Реформ, за адресою вул. Ольгинська, 6, 21 оф., відбудеться круглий стіл на тему «Відкритий діалог щодо автономізації закладів охорони здоров’я» за ініціативи групи «Реформа охорони здоров’я» РПР спільно з Міністерством охорони здоров’я та Національною Радою Реформ.

У Верховній Раді України зареєстровано пакет законопроектів щодо автономізації закладів охорони здоров`я, згідно з якими ці заклади припиняють бути бюджетними установами, мати рахунки в казначействі і стають автономними державними та комунальними підприємствами або господарськими товариствами, з рахунками в банках; зареєстровано також і альтернативні проекти рішень.

Метою круглого столу є обмін думками щодо автономізації закладів охорони здоров`я між представниками влади (керівниками Департаментів охорони здоров’я обласних, міських держадміністрацій; депутатами профільного Комітету; представниками Міністерства охорони здоров'я, Адміністрації Президента) і представниками системи охорони здоров`я на місцях (головними лікарями, практикуючими лікарями).

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...