RSSВерсія для друку
Круглий стіл «Співпраця соціальних та медичних служб на місцях: проміжний звіт у галузі діагностики туберкульозу»
28.02.2012

28 лютого 2012 року МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» проводить круглий стіл «Співпраця соціальних та медичних служб на місцях: проміжний звіт у галузі діагностики туберкульозу».
Круглий стіл відбудеться 28 лютого 2012 року з 10:00 до 18:00, в м. Київ, вул. Еспланадна 28, 2-й поверх. 


Круглий стіл проходить у рамках проекту «Покращення діагностики та лікування туберкульозу серед груп високого ризику у сільській місцевості та у малих містах України», що фінансується ВООЗ в рамках програми «Stop TB Partnership ТB-Reach». 


«Ми очікуємо, що всі учасники програми «Stop TB Partnership ТB-Reach» зможуть представити свої досягнення за перші три місяці роботи, - говорить Ілона Єлєнєва, директорка МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я». – Також ми всі маємо чудову находу обговорити наші наступні кроки та напрацювати рекомендації для покращення взаємодії на місцях». 


До участі у круглому столі запрошено представників Державної служби України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань, Міністерства соціальної політики України, Національного інституту фтизіатрії і пульмонології імені Ф.Г. Яновського, Всесвітньої організації охорони здоров'я, МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я», регіональні координатори – фтизіатри та представники обласних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 4 областей України.


Детальніша інформація за адресою: