RSSВерсія для друку
Круглий стіл «Співпраця соціальних та медичних служб на місцях: проміжний звіт у галузі діагностики туберкульозу»
28.02.2012

28 лютого 2012 року МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» проводить круглий стіл «Співпраця соціальних та медичних служб на місцях: проміжний звіт у галузі діагностики туберкульозу».
Круглий стіл відбудеться 28 лютого 2012 року з 10:00 до 18:00, в м. Київ, вул. Еспланадна 28, 2-й поверх. 


Круглий стіл проходить у рамках проекту «Покращення діагностики та лікування туберкульозу серед груп високого ризику у сільській місцевості та у малих містах України», що фінансується ВООЗ в рамках програми «Stop TB Partnership ТB-Reach». 


«Ми очікуємо, що всі учасники програми «Stop TB Partnership ТB-Reach» зможуть представити свої досягнення за перші три місяці роботи, - говорить Ілона Єлєнєва, директорка МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я». – Також ми всі маємо чудову находу обговорити наші наступні кроки та напрацювати рекомендації для покращення взаємодії на місцях». 


До участі у круглому столі запрошено представників Державної служби України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань, Міністерства соціальної політики України, Національного інституту фтизіатрії і пульмонології імені Ф.Г. Яновського, Всесвітньої організації охорони здоров'я, МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я», регіональні координатори – фтизіатри та представники обласних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 4 областей України.


Детальніша інформація за адресою:

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...