RSSВерсія для друку
Конкурс на участь в стажуванні для ЛГБТ/МСМ організацій з прав людини
06.06.2012

Триває відбір учасників для стажування серед представників ЛГБТ/МСМ організацій та ініціативних груп на базі ГО «За рівні права» в рамках проекту "Захист прав людини вразливих верств населення через навчання, спроможность та партнерство в Херсоні" за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Стажування пройде в місті Херсоні з 18 по 20 червня 2012 року.

Мета стажування: розбудова спроможності ЛГБТ організацій в сфері захисту прав людини та налагодження роботи з державними установами.

В програмі стажування: що таке права людини, національне та міжнародне законодавство, інструменти моніторингу та захисту прав людини, рекомендації щодо написання та використання тіньових звітів, рекомендації щодо документування кейсів правопорушень , налагодження співпраці з правоохоронними органами та органами виконання покарань тощо.

Стажування дозволить:
• Обмінятися кращими практиками та досвідом в сфері моніторингу та захисту прав представників ЛГБТ спільноти
• Надати представникам ЛГБТ організацій нові знання з моніторингу, захисту прав, лобіювання, встановлення співпраці з органами МВС.
• Посилити спроможність ваших організацій в правових аспектах

Відбір учасників проходить на конкурсній основі. Перевага надаватиметеся молодим організаціям чи тим, що не мають великого досвіду правозахисної діяльності.

Для участі в стажуванні Вам необхідно заповнити форму за посиланням до 10 червня.

Для детальної інформації: zrp@live.ru або +38066 677 86 17 Посунькіна Христина.


Джерело :
http://www.civicua.org/news/view.html?q=1837054