RSSВерсія для друку
Конкурс на краще висвітлення в ЗМІ проблеми епідемії вірусного гепатиту С в Україні
05.07.2012

інформаційну кампанію, спрямовану на висвітлення проблеми гепатиту С в Україні та області.
В рамках реалізації проекту оголошується конкурс на краще висвітлення в ЗМІ проблеми епідемії вірусного гепатиту С в Україні.
Основна мета конкурсу - привернути увагу засобів масової інформації до всебічного та об'єктивного висвітлення проблеми епідемії гепатиту С, а також підвищити рівень інформованості громадськості про профілактику, діагностику та лікування гепатиту С.
Приймаються роботи авторів масових друкованих видань, інтернет-видань, інформаційних агентств, радіостанцій і телеканалів, опубліковані або вийшли в ефір з 15 червня по 15 липня 2012 року.
Умови конкурсу:
1. Публікація чи трансляція в ЗМІ.
2. Журналісти мають представити записи чи газети з публікаціями на адресу м. Житомир, вул. В. Бердичівська 32(вхід з двору швидкої допомоги, 2-й поверх), або на електронну адресу: perspektive2006@mail.ru
Три Переможця Конкурсу будуть нагороджені дипломами та грошовими преміями 500 грн.
Підсумки конкурсу будуть підведені до 25 липня 2012 року. Церемонія нагородження відбудеться на прес-конференції на прикинці липня 2012 року в м. Житомир, усі переможці Конкурсу будуть запрошені на прес-конференцію.
Конкурса комісія:
Брєднева Лариса Юріївна – головний лікар - інфекціоніст області
Боровий Юрій Олександрович - керівник проекту
Котвицький Олексій Леонтійович - директор ГО «Перспектива»
Демченко Максим – виконавчий директор Благодійна асоціація «Світло надії»
За додатковою інформацією звертатись за тел. 0679902832 FREE 0679902832 end_of_the_skype_highlighting, Котвицький Олексій
Джерело :


http://www.civicua.org/calendar/view.html?q=1843702