RSSВерсія для друку
Конкурс грантів на інформаційно-просвітницькі кампанії щодо нового КПК
30.08.2012

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс грантів на розробку інформаційно-просвітницької кампанії з підвищення обізнаності громадськості та розповсюдження освітньо-інформаційних матеріалів щодо нещодавно прийнятого Кримінального процесуального кодексу від 14 травня 2012 року, який вступає в силу 19 листопада 2012 року.

Грант буде надаватися і реалізовуватися відповідно до нормативних документів Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та уряду США, що регулюють надання грантів в рамках контрактів, а також відповідно до правил управління грантами в рамках проекту USAID «Справедливе правосуддя».

Метою грантової програми є розробка та впровадження інформаційно-просвітницької кампанії з підвищення обізнаності громадськості та розповсюдження освітньо-інформаційних матеріалів щодо нещодавно оновленого Кримінального процесуального кодексу. Також грантова програма спрямована на підвищення обізнаності громадськості щодо переваг КПК і розповсюдження освітньо-інформаційних матеріалів, таких як статті, соціальна реклама, брошури та буклети, що висвітлюють новели та деталі нового КПК. 

Грант буде наданий у розмірі до 240 000 гривень. Проект «Справедливе правосуддя» планує надання одного (1) гранту. Очікується, що Отримувач гранту покриє до 10 % витрат від загальної вартості запропонованого проекту за рахунок власних коштів або ресурсів. 

Детальніше:

http://www.fair.org.ua//index.php/index/tender_single/45