10.02.2014

Дата: 1-3 квітня 2014р.

Мета Форуму - презентація нових технологій, матеріалів, обладнання, інструментарію та фармацевтичних препаратів в галузі медицини, демонстрація сучасних методик лікування, обмін досвідом між спеціалістами різних регіонів України та зарубіжжя.

Форум та виставка - це захід, куди з'їжджаються науковці, спеціалісти в різних галузях медицини, представники відомих фірм-виробників. За роки свого існування саме ця виставка стала ідеальним місцем для просування новинок в галузі медицини, методик лікування та передових технологій.

В межах Форуму буде проведено ряд науково-практичних конференцій, лекторіїв, майстер-класів, практичних демонстрацій нових технологій та матеріалів в галузі медицини за участю провідних спеціалістів та відомих фірм-виробників.

 Тематичні дні Форуму:

1 квітня 2014р.  – Науково-практична конференція «Досвід та перспективи реформування первинної медичної допомоги»  

 2 квітня 2014р.  – Науково-практична конференція «Стандарти діагностики та лікування невідкладних станів в практиці сімейного лікаря». Науково-практична конференція "Геномна медицина в клінічній практиці"

3 квітня 2014 Науково-практична конференція «Нові підходи до профілактики, діагностики та лікування легеневих захворювань»