RSSВерсія для друку
Х ЛЬВІВСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ. ЮВІЛЕЙНА МЕДИЧНА ВИСТАВКА «ГАЛМЕД:ЗДОРОВ’Я ТА ДОВГОЛІТТЯ
10.02.2014

Дата: 1-3 квітня 2014р.

Мета Форуму - презентація нових технологій, матеріалів, обладнання, інструментарію та фармацевтичних препаратів в галузі медицини, демонстрація сучасних методик лікування, обмін досвідом між спеціалістами різних регіонів України та зарубіжжя.

Форум та виставка - це захід, куди з'їжджаються науковці, спеціалісти в різних галузях медицини, представники відомих фірм-виробників. За роки свого існування саме ця виставка стала ідеальним місцем для просування новинок в галузі медицини, методик лікування та передових технологій.

В межах Форуму буде проведено ряд науково-практичних конференцій, лекторіїв, майстер-класів, практичних демонстрацій нових технологій та матеріалів в галузі медицини за участю провідних спеціалістів та відомих фірм-виробників.

 Тематичні дні Форуму:

1 квітня 2014р.  – Науково-практична конференція «Досвід та перспективи реформування первинної медичної допомоги»  

 2 квітня 2014р.  – Науково-практична конференція «Стандарти діагностики та лікування невідкладних станів в практиці сімейного лікаря». Науково-практична конференція "Геномна медицина в клінічній практиці"

3 квітня 2014 Науково-практична конференція «Нові підходи до профілактики, діагностики та лікування легеневих захворювань»

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...