RSSВерсія для друку
Європейський день захисту прав пацієнтів 2017
18.04.2017

18 квітня у всіх країнах Європи, зокрема в Україні, відзначають Європейський день захисту прав пацієнтів. Рішення про проведення дня пацієнта було прийняте Європейським Парламентом 29 березня 2007 р., Україна ж долучилась до відзначення дня пацієнта у 2008 р.

День захисту прав пацієнтів відзначається проведенням правопросвітницьких заходів, що проходять у всій Європі. ГО «Фундація медичного права та біоетики України», Львівським обласним благодійним фондом «Медицина і право» спільно з кафедрою медичного права ФПДО та студентами ІІІ та ІV курсів Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького підготували виставку карикатур на медико-правову тематику. Студенти-медики, які вивчають медичне право, в жартівливій формі розкрили особливості взаємин «лікар-пацієнт» і проблеми, які бачить молодь, у царині охорони здоров’я. 

Виставку можна оглянути у приміщенні кафедри медичного права ФПДО, що знаходиться за адресою: вул. Солодова 10, 2 поверх, щоденно в робочі дні до 28 квітня 2017 р.

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...