RSSВерсія для друку
Інформація про заплановану грантову програму на 2012-2013 рр.
17.09.2012

Міжнародна коаліція по готовності до лікування у Східній Європі та Центральній Азії і Фонд по готовності до лікування найближчим часом планують оголосити грантову програму на кінець 2012 р. - початок 2013 р. Заявки можна буде подавати за наступними пріоритетами:
1. 1. Проведення оцінки ситуації в області доступу до лікування ВІЛ (а також ВІЛ / гепатит С та ВІЛ / туберкульоз) в країнах Східної Європи та Центральної Азії з використанням методології, наданої Фондом по готовності до лікування і ITPCru, і подальша адвокація покращення доступу до лікування ВІЛ, ВІЛ / гепатиту С та ВІЛ / туберкульозу на підставі даних, отриманих за результатами оцінки
Сфери, які охоплює оцінка, включають в себе протоколи лікування, ціни на препарати, система державних закупівель ліків, а також патентне законодавство і генеричні препарати.
2. 2. Підтримка створення і розвитку нових некомерційних організацій, що працюють у сфері протидії епідемії ВІЛ / СНІДу
Сума заявки повинна становити орієнтовно від 5000 до 8000 доларів США. Оскільки терміни збору пропозицій на цей раз будуть дуже стислими, просимо тих, хто зацікавився, готуватися заздалегідь :) і стежити за новинами. Пересилання цього повідомлення вашим колегам, яким також може бути цікаво і важливо участь в програмі, вітається.
З усіх питань просимо звертатися до Григорія Вергуса або Сергія Головіна sergey.golovin @ itpcru.org