RSSВерсія для друку
Інформаційна кампанія "Не дай СНІДу шанс!" об'єднається з "Європейським селищем" до Євро-2012
22.02.2012

Інформаційна кампанія "Не дай СНІДу шанс!" об'єднається з "Європейським селищем" до Євро-2012


  В Україні стартує новий етап Національної інформаційної кампанії з профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу серед населення "Не дай СНІДу шанс!". 


Нова інформаційна хвиля кампанії, яка вже четвертий рік поспіль здійснюється Державною службою України з питань протидії ВІЛ-інфекції/ СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань і Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), відбуватиметься в рамках проведення європейського футбольного форуму - Євро-2012. 


Про це йшлося в рамках робочої зустрічі з питань організації заходів висвітлення теми протидії ВІЛ/СНІДу під час футбольного чемпіонату. На зустрічі були присутні представники Держслужби України соцзахворювань, ЮНЕЙДС, "АНТИСНІД", представництва ЄС в Україні, GIZ, "Міжнародного Альянсу з ВІЛ/СНІД в Україні", Проекту розвитку ВІЛ/СНІД-сервісу в Україні та інших організацій. 
З 2 червня по 1 липня 2012 року під "Аркою Дружби Народів" у Києві функціонуватиме "Європейське селище - Наш континент. Наше майбутнє" за підтримки влади м. Києва, GIZ та Делегації Європейського союзу. 


Концепція "Європейського селища" передбачає ряд заходів щодо популяризації шляхів протидії ВІЛ, ведення здорового способу життя. У планах організаторів проектів "Не дай СНІДу шанс!" та "Європейського селища" привернути увагу молоді до проблеми ВІЛ шляхом залучення футбольних кумирів, зірок шоу-бізнесу, а також розповсюдженням оригінальної пізнавальної символіки. 


Детальніша інформація за адресою: 
www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20120222_2.html

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...