20.09.2017

21-24 листопада 2017 р., м. Прага www.prizk-conference.cz
Організатор Празький інститут підвищення кваліфікації (Прага, Чехія) www.prizk.cz
СЕКЦІЇ

  1. Інноваційні методи та технології в освіті (методи викладання, педагогічні технології та прийоми, інновації в освіті, кроскультурні комунікації).
  2. Європейська гуманітарна освіта та її внесок в формування особистості та соціуму ХХІ сторіччя (філософія, історія, мистецтвознавство, культурологія, філологія).
  3. Проблеми та пріоритети розвитку фундаментальної та прикладної освіти (математика, механіка, астрономія, фізика, інформатика і кібернетика, хімія, біологія, геологія, географія, медицина, фармацевтика, фізичне виховання та спорт, архітектура, технічні науки, сільськогосподарські науки, ветеринарні науки).
  4. Внесок соціальних наук та освіти в розвиток сучасних соціально-економічних процесів (економічні науки, юридичні науки, психологія, соціологія, політологія, державне управління, соціальні комунікації, педагогіка).
    ЗАГАЛЬНИЙ ГРАФІК КОНФЕРЕНЦІЇ


1 день. 21 листопада.Вівторок. Прибуття в Прагу. Огляд міста. Поселення. 16.00 – 17.00 Реєстрація. Відпочинок.
2 день. 22 листопада. Середа. 10.00 – 11.00 Реєстрація. 11.00 – 11.30 Відкриття. 11.30 – 13.00 Пленарне засідання конференції (І частина). 13.00 – 14.00 Перерва. 14.00 – 17.00 Пленарне засідання (ІІ частина). 19.00 – 21.00 Урочиста вечеря з нагоди відкриття конференції.
3 день. 23 листопада. Четвер. 10.00 – 13.00 Секційні засідання конференції. 13.00 – 14.00 Перерва. 14.00 – 16.00 Секційні засідання конференції. 16.00 – 16.30 Підсумкове засідання. 16.30 – 17.00 Закриття конференції.  
4 день. 24 листопада. П’ятниця. Вибуття з Праги.
МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Палац Фонду Розвитку Архітектури (Palace of Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství) Václavské nám. 833/31, 110 00 Praha 1-Nové Město www.abf-nadace.cz 
Робочі мови конференції: англійська, українська, чеська, російська.
ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ ДОПОВІДІ В ЗБІРНИКУ МАТЕРІАЛІВ КОНФЕРЕНЦІЇ Мова тез: англійська. Обсяг тез – до двох сторінок формату А4 без таблиць і рисунків! Кількість авторів – один. Поля зі всіх сторін – по 2 см. Міжрядковий інтервал – 1,5. Розмір абзацного відступу – 1,25 см. Шрифт – Times New Roman, 14. Посилання на джерела згідно стандартів.
Збірнику матеріалів конференції надається чеський код ISBN.

УМОВИ УЧАСТІ У КОНФЕРЕНЦІЇ
Очна участь. Організаційний внесок за очну участь у конференції - 120 євро (сплачується на рахунок Празького інституту підвищення кваліфікації). До оргвнеску за очну участь у конференції входить: участь у пленарному та секційних засіданнях, участь в урочистій вечері з нагоди відкриття конференції, публікація в збірнику матеріалів конференції (надсилається учасникам конференції протягом місяця після завершення конференції), програма конференції, отримання сертифіката учасника конференції, електронний фотодайджест (буде надісланий учасникам після конференції на електронні адреси) та загальноорганізаційні витрати. Організаційний внесок за участь у конференції організованими учасниками сплачується по прибутті в Прагу на рахунок Празького інституту підвищення кваліфікації, неорганізованими (які виїжджають до Праги самостійно) – завчасно, до 20 жовтня 2017 р. Дистанційна участь. Організаційний внесок за дистанційну участь у конференції - 100 євро (сплачується на рахунок Празького інституту підвищення кваліфікації). До оргвнеску за дистанційну участь у конференції входить: віртуальна участь з презентацією (за бажанням), публікація в збірнику матеріалів конференції (надсилається учасникам конференції протягом місяця після завершення конференції), програма конференції, отримання сертифіката учасника конференції, електронний фотодайджест (буде надісланий учасникам після конференції на електронні адреси) та загальноорганізаційні витрати. Увага! У разі відмови від участі у конференції оргвнесок не повертається!

УЧАСНИКИ КОНФЕРЕНЦІЇ МАЮТЬ ТАКОЖ МОЖЛИВІСТЬ ПРОЙТИ СТАЖУВАННЯ У ПРАЗЬКОМУ ІНСТИТУТІ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
Можливо взяти участь одночасно і у конференції, і у стажуванні, або вибрати щось одне.