RSSВерсія для друку
Гранти для правозахисних організацій
13.02.2012

Фонд сприяння демократії/Фонд розвитку ЗМІ Посольства США в Україні оголошують тематичний конкурс проектів: права людини. Запрошуються українські громадські організації та засоби масової інформації взяти участь в конкурсі проектів, що сприяють дотриманню прав людини в Україні.


Цей конкурс передбачає підтримку нових організацій та організацій з досвідом правозахисної діяльності, метою яких є захист прав людини та основних свобод, а також здійснення моніторингу дотримання прав людини в Україні.


Проектні пропозиції повинні бути спрямовані на вирішення проблем вразливих та маргіналізованих осіб за наступними темами: права жінок, права жертв торгівлі людьми та домашнього насильства, права лесбійок, гомосексуалів, бісексуалів та транссексуалів (ЛГБТ), права людей з розумовими та фізичними вадами, права людей похилого віку, права дітей та молоді з груп ризику, права етнічних та релігійних меншин, права біженців та внутрішньо переміщених осіб (ВПО), права ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД.


Посольство США планує надати фінансову підтримку високоякісним проектам українських громадських організацій та ЗМІ, які орієнтовані на досягнення конкретних результатів. 


Тривалість проектів може бути різною, але не може перевищувати 6 місяців. 


Середній бюджет проекту має бути в межах 5,000–15,000 доларів США.


Заявки мають надійти до Посольства США не пізніше 23:59 (за київським часом) 15 лютого 2012 року.


Детальніша інформація за адресою: