RSSВерсія для друку
Друга зустріч коаліції у сфері охорони здоров'я (2-3 квітня, м. Львів)
02.04.2012

На базі готелю «Соната» (2-3 квітня 2012 р., м. Львів) проходить друга зустріч коаліції у сфері охорони здоров’я проекту «Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні». Коаліція – це загальнонаціональна мережа студентських юридичних клінік, громадських організацій та юридичних фірм, сферою інтересу яких є медичне право.


Місією коаліції у сфері охорони здоров’я є сприяння забезпеченню прав людини у сфері охорони здоров’я через інформування населення щодо їх прав у сфері охорони здоров’я і механізмів їх захисту, а також через вплив на державну політику у сфері охорони здоров’я на регіональному та національному рівнях шляхом посилення професійних взаємин та співробітництва партнерів проекту.


На зустрічі присутні представники дванадцяти організацій, які надають безоплатну правову допомогу громадянам, займаються правопросвітництвом та адвокацією у сфері охорони здоров‘я.


Учасниками обговорюються питання подальшого функціонування коаліції, можливості залучення до її складу нових членів, проведення спільних адвокасі та інформаційних компаній у сфері охорони здоров’я, тощо.


Спільно з експертами розглядаються актуальні питання медичного права, особливості роботи зі зверненнями громадян (досвід Управління охорони здоров’я Львівської міської ради), судової практики у сфері охорони здоров’я (типові помилки), а також застосування альтернативних способів розв’язання конфліктів у сфері охорони здоров’я.

Детальнішу інформацію про діяльність коаліції у сфері охорони здоров‘я можна знайти за адресою:

http://pravovakrayina.org.ua/





03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...