RSSВерсія для друку
Третя зустріч коаліції у сфері охорони здоров'я (19 – 20 листопада, м. Київ)
20.11.2012

На базі виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» (19 – 20  листопада 2012 р., м. Київ) проходить третя зустріч коаліції у сфері охорони здоров’я проекту «Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні».

Коаліція – це загальнонаціональна мережа студентських юридичних клінік, громадських організацій та юридичних фірм, сферою інтересу яких є медичне право.

Місією коаліції у сфері охорони здоров’я є сприяння забезпеченню прав людини у сфері охорони здоров’я через інформування населення щодо їх прав у сфері охорони здоров’я і механізмів їх захисту, а також через вплив на державну політику у сфері охорони здоров’я на регіональному та національному рівнях шляхом посилення професійних взаємин та співробітництва партнерів проекту.

До участі у третій коаліційній зустрічі запрошено представників 26 організацій, які надають безоплатну правову допомогу громадянам, займаються правопросвітництвом та адвокацією у сфері охорони здоров’я.

Протягом першого дня учасники зустрічі обговорять питання подальшого функціонування коаліції, проведення спільних адвокасі та інформаційних кампаній у сфері охорони здоров’я, тощо. (модератори: Ірина Сенюта – координатор коаліції та Світлана Слабінська – представник проекту «Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні») 

У межах зустрічі також відбудуться два міні-тренінги: «Навики роботи зі ЗМІ. Проведення медіа-кампаній» (Анастасія Гринько, заступник директора з наукової роботи Могилянської школи журналістики, PR-консультант програми «Громадське здоров’я» Фонду відкритого суспільства); «Основи адвокації» (Павло Скала, керівник програм з політики та адвокації МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні»).

Детальніше з програмою зустрічі можна ознайомитись за посиланням.