RSSВерсія для друку
Держави-члени ВООЗ Європейського регіону обговорили наступні кроки реалізації нової європейської політики Здоров'я - 2020
30.11.2011

27 листопада 2011 року в місті Єрусалим (Ізраїль) відбулась нарада високого рівня Всесвітньої організації охорони здоров'я для Міністрів охорони здоров'я 53-х держав-членів ВООЗ Європейського регіону з приводу обговорення та визначення подальших кроків на шляху підготовки та узгодження нової європейської політики Здоров'я - 2020.

Україну на зазначеному заході представила в.о. Міністра охорони здоров'я України Раїса Моісеєнко. Окрім обговорення основних засад нової європейської політики Здоров'я - 2020, яка базується, перш за все, на залученні всіх секторів державного управління до формування здорового оточення для життєдіяльності людини та забезпечення здоров'я громадян, учасники наради зосередились на визначенні основних напрямків діяльності, показників та інструментів оцінки та моніторингу досягнення визначених цілей.

Головувати на підсумковому засіданні наради було одностайно доручено представнику від України, а саме - в.о. міністра охорони здоров'я України Раїсі Моісеєнко. Підводячи підсумки заходу, вона зазначила, що для нашої країни ця нарада має принципове значення з огляду на необхідність підготовки до реалізації національної концепції загальнодержавної програми Здоров'я 2020, яка нещодавно була схвалена Урядом та Президентом України.

Детальніша інформація за адресою:

www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20111128_2.html

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...