RSSВерсія для друку
День боротьби з туберкульозом 2012 - об'єднаємо зусилля
19.01.2012

Коаліція організацій «Зупинимо туберкульоз разом»  запрошує центральні та регіональні органи державної влади, міжнародні та українські недержавні організації долучитися до руху, спрямованого на боротьбу із туберкульозом, та запланувати проведення в лютому - березні відповідних інформаційно-просвітницьких та громадських заходів до Всесвітнього та Всеукраїнського дня боротьби з туберкульозом – 24 березня 1012 року.

Кампанія Всесвітньої організації охорони здоров’я, спрямована на боротьбу із туберкульозом, в цьому році проходитиме під гаслом «Зупинить туберкульоз поки я живий» («Stop TB in my lifetime»).

До Всесвітнього дня боротьби із туберкульозом міжнародною організацією
StopTB Partnership спільно із Всесвітньою організацією охорони здоров’я підготовлені матеріали, які розміщені на сайті StopTB Partnership за адресою http://stoptb.org/events/world_tb_day/2012/, де можна завантажити шаблони плакатів та постерів та інші додаткові матеріали з цієї тематики.

Членами Коаліції організацій «Зупинимо туберкульоз разом» також заплановано проведення ряду всеукраїнських та регіональних заходів, приурочених до цієї дати, про що буде повідомлено додатково.

Детальніша інформація за адресою:

stoptb.org.ua/index.php/7-/197-den-borotbi-z-tuberkulozom-2012