RSSВерсія для друку
Cемінар "Дотримання законодавства про захист персональних даних у сфері охорони здоров'я"
15.12.2014

У Дніпропетровську відбудеться Спільний семінар Офісу Ради Європи в Україні та Офісу Уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Україні з питань, що стосуються захисту персональних даних у медицині.

Офіс Ради Європи в Україні у співпраці з Офісом Уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Україні за інформаційної підтримки «МЦФЕР: Охорона здоров’я», «МЦФЕР: Кадри» Цифрового видавництва МЦФЕР запрошують взяти участь у безкоштовному семінарі на тему"Дотримання законодавства про захист персональних даних у сфері охорони здоров'я", який відбудеться 19 грудня 2014 року в м. Дніпропетровськ (готель «Дніпропетровськ», вул. Набережна Леніна, 33). 

Семінар проводиться в рамках спільного проекту Європейського Союзу та Ради Європи в Україні «Посилення інформаційного cуспільства в Україні», метою якого є зміцнення захисту прав людини та основоположних свобод шляхом забезпечення: більшої свободи, різноманітності та плюралізму в ЗМІ; відкритого, всебічного, сталого та орієнтованого на громадян підходу до Інтернету на засадах прав людини; ефективної системи захисту громадян з огляду на право на приватне життя і право на контроль над власними персональними даними. 

Цільова аудиторія семінару: 
• головні лікарі закладів охорони здоров’я та їх заступники; 
• керівники і фахівці кадрових служб закладів охорони здоров’я. 

Навчальна програма семінару буде включати такі теми: 
• Міжнародні стандарти у сфері захисту персональних даних; 
• Законодавство України про захист персональних даних; 
• Порядок обробки персональних даних у сфері охорони здоров’я; 
• Проблеми, пов’язані з обробкою персональних даних про стан здоров’я особи; 
• Судова практика у справах про захист права на публічну інформацію та ін. 

Максимальна кількість відібраних кандидатів не перевищуватиме 60 осіб. 

Для участі у семінарі необхідно надіслати заявку у довільній формі, вказавши ПІБ, місце роботи, посаду, контактні телефони до 18:00 17 грудня 2014 на e-mail liliya.dolinnaya@treners.com або за телефонами: +38 067 328 12 12; +38 050 35 161 35. Контактна особа: Лілія Долинна. 

Умови участі 
Участь у семінарі безкоштовна, Офіс Ради Європи в Україні покриває витрати на проїзд (автобус, потяг купе/плацкарт) регіональним учасникам та харчування у день заходу. 

 

Джерело