RSSВерсія для друку
23-й Всесвітній Конгрес з медичного права (Баку, Азербайджан – 10-13 липня 2017 року)
12.04.2017

10-13 липня 2017 року Всесвітня Асоціація Медичного Права (ВАМП) буде проводити в Баку (JW Marriott Absheron Baku Hotel) 23-й Всесвітній Конгрес Медичного Права (ВКМП). ВАМП була створена в 1967 році в Бельгії групою всесвітньо відомих фахівців в галузі права і судової медицини з метою детального вивчення мультикультурних і міждисциплінарних питань в галузі медичного права. ВАМП тісно співпрацює з ВООЗ, ЮНЕСКО, Міжнародним Кримінальним Судом і багатьма національними професійними асоціаціями, наприклад, AAFS, IAFS, EAHL, NAME, and ACLM.

 Штаб-квартира ВАМП знаходиться в Лос-Анджелесі, Каліфорнія, США. Один із засновників і нинішній президент ВАМП, професор Томас Ногучі приїде в Баку для проведення конгресу. Це - легендарна особистість в Америці, "коронер зірок", один з найвідоміших судово-медичних експертів світу. Будучи головним судмедекспертом Каліфорнії і Голлівуду протягом десятиліть, він дослідив багато гучних випадків смертей, зокрема: сенатора Роберта Кеннеді, акторів Мерилін Монро, Вільяма Холдена, Джона Белуші, Наталі Вуд, Гіа Скала. Його заслуги відзначені урядовими нагородами США і імператора Японії.

 Провідні світові фахівці в галузі медичного права, біоетики, судової медицини і судових експертиз зустрінуться в Баку для обміну досвідом і знаннями, щоб відкрити перші сторінки нової піввікової історії ВАМП. У наукову програму Конгресу включені 265 тез із 45-ти країн: Азербайджан, Росія, Туреччина, США, Китай, Великобританія, Франція, Італія, Бельгія, Нідерланди, Австралія, Індонезія, Японія, Малайзія, Саудівська Аравія, Іран, Катар, Казахстан, Україна, Білорусь, Канада, Бразилія, Перу, Чилі, Ізраель, Індія, Бангладеш, Болгарія, Єгипет, Йорданія, Туніс, Оман, ПАР, Алжир, Судан, Гана, Нігерія, Ефіопія, Португалія, Польща, Угорщина, Словенія, Хорватія, Боснія і Герцеговина, Макао.

Дізнайтесь більше:

Постер

Брошура