RSSВерсія для друку
22 березня 2012 року відбудеться Інтернет-конференція на тему "Регіоналізація перинатальної допомоги в Україні. Проблеми та шляхи їх вирішення"
22.03.2012

Громадська організація соціальних ініціатив "ПРОСВІТА" під патронатом МОЗ України проводить Інтернет-конференцію на тему "Регіоналізація перинатальної допомоги в Україну. Проблеми та шляхи їх вирішення". Он-лайн трансляція конференції відбуватиметься на порталі www.medprosvita.com.ua. 

Захід відбудеться 22 березня 2012 року, в м. Києві, вул. Старокиївська, 10г, офісний центр "Вектор", корпус А, 4-й поверх. 

На конференції будуть розглянуті наступні питання: 

• Регіоналізація перинатальної допомоги, як поетапна трирівнева система організації допомоги жінкам репродуктивного віку, вагітним, породіллям та новонародженим. • Покращення якості та доступності перинатальної допомоги з урахуванням раціонального використання можливостей існуючої системи надання медичної допомоги. 

• Створення умов виходжування дітей з малою масою тіла при народженні, які будуть сприяти зниженню материнської і дитячої смертності, а також попередження дитячої інвалідності. 


В якості доповідачів виступлять представники МОЗ України, професорсько-викладацький склад кафедр НМАПО ім. П.Л.Шупика, Львівського НМУ ім. Данила Галицького, Вінницького НМУ ім. Н.І.Пирогова, представники Національного проекту "Нове життя - нова якість охорони материнства і дитинства", Україно-Швейцарської програми "Здоров'я матері та дитини", міжнародного проекту USAID "Здоров'я матері і дитини", а також Асоціації правників України. 

До участі в конференції запрошуються акушери-гінекологи, неонатологи та лікарі загальної практики сімейної медицини.

Детальніша інформація за адресою:
www.moz.gov.ua/ua/portal/an_20120321_1.html