RSSВерсія для друку
22 березня 2012 року о 10.00 відбудеться прес-конференція "Кризова комунікація: чи знайдуть журналіст та лікар спільну мову?"
20.03.2012

22 березня 2012 року о 10.00 в приміщенні Конференц-центру "Президент готелю" відбудеться прес-конференція з нагоди міжнародної зустрічі у рамках реалізації проекту "Кризова комунікація - порятунок життів".

Участь у дводенній конференції, яка відбуватиметься в форматі засідань 3 робочих груп, візьмуть експерти з Канади, Великої Британії, Німеччини, представники МОЗ України,   Державної СЕС,   Українського Центру грипу,   українських та іноземних ЗМІ, інші експерти та представники зацікавлених організацій.

Метою зустрічі високого рівня стане розвиток політики та стратегії кризової комунікації в Україні відповідно до міжнародних норм.

Теми доповідей міжнародних експертів:

- "Система охорони здоров'я у країнах колишнього Радянського союзу,   їхня відповідь на пандемію та отримані уроки (увага на комунікації). Міжнародні медико-санітарні правила та кризова комунікація, зв'язок із семінаром ВООЗ у квітні"  (доповідач Доктор Каролін Браун , Європейське регіональне бюро ВООЗ у Копенгагені, Менеджер програми з грипу та інших збудників інфекцій дихальних шляхів, Відділ комунікаційних захворювань, безпеки в області охорони здоров'я і навколишнього середовища).

- "Вдала практика в області комунікації та інформації для канадського суспільства" (доповідач Доктор Корі Нойдорф , Головний санітарний лікар Регіон Охорони Здоров'я м. Саскатун (Канада)) та інші доповіді.

Учасники прес-конференції:

- Микола Хобзей , директор Департаменту лікувально-профілактичної допомоги МОЗ України.

- Ольга Гаврилова , голова ВСГО "Рух за здоров'я".

- Каролін Герцог, GIZ, Радник, Ініціатива із Підготовки до Пандемії.

Детальніше за адресою:

 

http://www.moz.gov.ua/ua/portal/an_20120320_0.html