RSSВерсія для друку
14 Всесвітній конгрес з питань громадського здоров’я
07.11.2014

З 11 до 15 лютого  2015 р. у м. Кольката (Індія) відбудеться 14 Всесвітній конгрес з питань громадського здоров’я. Конгрес матиме за мету сприяти реалізації принципу «Здорове населення – здорове навколишнє природне середовище» та згуртує тисячі учасників з різних країн світу. 

Громадське здоров'я постійно розвивається у глобальному масштабі. Однак, цінуючи значні досягнення  щодо покращення здоров’я населення упродовж останнього десятиліття, все ще залишається довга дорога попереду. Ще досі незавершена програма вирішення існуючих проблем у сфері охорони здоров’я та нових викликів, які потребують інноваційних рішень задля забезпечення сталого розвитку.

Негайні зміни є необхідними як у сфері політики держав та сфері послуг, які отримує населення у всьому світі. 14 Всесвітній конгрес з питань громадського здоров’я надасть унікальну можливість сприяти каталізації змін, об’єднає представників різних галузей громадського здоров’я та матиме за мету вплинути на уряди, організації та установи у всьому світі задля вирішення питання покращання здоров’я населення.

Детальніше

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...