RSSВерсія для друку
14 Всесвітній конгрес з питань громадського здоров’я
07.11.2014

З 11 до 15 лютого  2015 р. у м. Кольката (Індія) відбудеться 14 Всесвітній конгрес з питань громадського здоров’я. Конгрес матиме за мету сприяти реалізації принципу «Здорове населення – здорове навколишнє природне середовище» та згуртує тисячі учасників з різних країн світу. 

Громадське здоров'я постійно розвивається у глобальному масштабі. Однак, цінуючи значні досягнення  щодо покращення здоров’я населення упродовж останнього десятиліття, все ще залишається довга дорога попереду. Ще досі незавершена програма вирішення існуючих проблем у сфері охорони здоров’я та нових викликів, які потребують інноваційних рішень задля забезпечення сталого розвитку.

Негайні зміни є необхідними як у сфері політики держав та сфері послуг, які отримує населення у всьому світі. 14 Всесвітній конгрес з питань громадського здоров’я надасть унікальну можливість сприяти каталізації змін, об’єднає представників різних галузей громадського здоров’я та матиме за мету вплинути на уряди, організації та установи у всьому світі задля вирішення питання покращання здоров’я населення.

Детальніше