RSSВерсія для друку
Зловмисники розповсюджували сильнодіючі препарати через Інтернет та поштові відправлення на Одещині
13.03.2012

Оперативники Одеського обласного управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків перекрили міжрегіональний канал поставок підконтрольних лікарських засобів на територію Одеської обл., затримавши кількох фігурантів ланцюжка розповсюдження анаболічних стероїдів через мережу Інтернет. Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України в Одеській області. 

Здійснюючи моніторинг мережі Інтернет, правоохоронці натрапили на сайт, на якому пропонувалися для реалізації сильнодіючі лікарські засоби — Нандролон та Данабол. З метою встановлення осіб, причетних до збуту підконтрольних ліків, оперативниками впродовж лютого проведено декілька закупівель Нандролону, та під час останньої затримано посередника.

За вказаними фактами порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частинами 1 та 2 ст. 321 (незаконне виробництво, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.