RSSВерсія для друку
Запорізька дитяча лікарня отримала нове обладнання
10.08.2012

У 2012 році у Запорізькій міській багатопрофільній дитячій лікарні № 5 була завершена перша черга реконструкції відділення патології новонароджених. З липня поточного року тривають роботи другої черги. Також почалася повна реконструкція діагностичного інфекційно-боксованого відділення, на яке виділено майже 6,5 млн грн.

"У поточному році ми плануємо профінансувати цей дуже важливий об'єкт сумою в 24 млн грн, щоб активізувати роботи з реконструкції. Головне, завершити роботи в інфекційному відділенні, а також виконати великий обсяг робіт з утеплення будівлі лікарні. Окреме завдання - оснащення лікарні сучасним медичним обладнанням, додаткові кошти на придбання якого ми сподіваємося отримати з державного бюджету Ми прагнемо, щоб ця лікарня за своїм матеріально-технічним станом була однією з кращих у країні", - зазначив губернатор області Олександр Пеклушенко, оглядаючи лікарню.

Сучасне обладнання міська дитяча лікарня № 5 отримала вже сьогодні. Архієпископ Запорізький і Мелітопольський Лука вручив медичному персоналу лікарні сертифікати на медичну апаратуру. Гроші на це обладнання збиралися в рамках благодійної акції "Любов милосердствує" і за участю губернатора області.

Джерело:

http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20120810_2.html