RSSВерсія для друку
Заходи в межах Всеукраїнського тижня прав людини у сфері охорони здоров’я
10.12.2012

Цьогоріч ВГО «Фундація медичного права та біоетики України» (далі – Фундація) спільно з програмою "Громадське здоров'я" Міжнародного фонду «Відродження», проектом «Правова країна», коаліцією громадських організацій у сфері охорони здоров’я, а також медико-правовими фахівцями з 10 до 15 грудня 2012 р. проводитимуть Всеукраїнський тиждень прав людини у сфері охорони здоров’я, в межах якого проводитимуться такі заходи:

1) круглий стіл «Права людини в сфері трансплантології: європейський правовий концепт», який проходитиме 12 грудня 2012 р. на базі Київського університету права НАН України за сприяння Фундації, модератор – О. Кашинцева, к.ю.н., доцент, завідувач НДЛ права біоетики та медичного права КУП НАНУ, член правління ВГО «Фундація медичного права та біоетики України».

2) тренінг для працівників органів юстиції на тему «Права людини у сфері охорони здоров’я: проблеми правозастосування і правореалізації», який проходитиме 13-14 грудня 2012 р. у м. Львові. Тренінг організовується Фундацією медичного права та біоетики України спільно з Львівським обласним управлінням юстиції за сприяння проекту «Правова країна».

3) лекції, що читатимуться представниками Фундації в різних регіонах України. З детальною інформацією щодо запланованих лекцій можна ознайомитись тут.