RSSВерсія для друку
За сприяння МОЗ України відбувся веб-семінар, на якому обговорили сучасні тенденції розвитку магнітно-резонансної томографії
26.11.2013

Науково-практичний семінар «Сучасні тенденції розвитку магнітно-резонансної томографії в різних клінічних дисциплінах», який відбувся минулого тижня, привернув увагу практикуючих лікарів. У заході взяли участь 160 нейрохірургів, онкологів, неврологів і сімейних лікарів із Харкова, Донецька, Одеси, Дніпропетровська та Києва.

Представлені на семінарі доповіді були присвячені сучасним тенденціям розвитку МРТ, можливостям і сучасним методам дистанційної та стереотаксичної променевої терапії, радіохірургії головного мозку тощо.

Завдяки інноваційному телеконференц-зв׳язку МОЗ України до роботи семінару також приєдналися фахівці понад 70 онкодиспансерів, профільних інститутів, центрів і відділень онкології та нейрохірургії з усіх областей України. Для отримання необхідної інформації дистанційні учасники мали можливість долучитися до активної роботи семінару та поставити в онлайновому режимі свої запитання доповідачам. Загалом для перегляду семінару в реальному часі на веб-сайті МОЗ України було зареєстровано 758 відвідувань.

Джерело