RSSВерсія для друку
Всі українські лікарні обладнають протипожежними сигналізаціями
21.03.2012

На виконання доручення Президента України від 29 лютого 2012 року № 1-1/516 Міністерство охорони здоров'я України розробило ряд заходів для запобігання виникнення пожеж та загибелі дітей під час них.

Зокрема, міністру охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, всім обласним управлінням охорони здоров'я, керівникам установ, закладів та підприємств, що належать до сфери управління МОЗ України наказано обладнати об'єкти з постійним або тимчасовим перебуванням дітей системами пожежної сигналізації та приведення існуючих систем у робочий стан. Підключити циі об'єкти до системи централізованого пожежного спостереження. Також забезпечити будівлі і споруди необхідними первинними засобами гасіння пожеж.

Крім того забезпечити здійснення у навчальних закладах заходів, спрямованих на запобігання виникненню пожеж, у тому числі вивчення правил пожежної безпеки та відпрацювання практичних дій на випадок виникнення пожеж, організувати проведення широкої роз'яснювальної та агітаційно-масової роботи серед дітей та їх батьків щодо необхідності додержання правил пожежної безпеки.

Детальніше за адресою:

http://amn.net.ua/ukr/news/events/5944