RSSВерсія для друку
ВООЗ розширить місію в Україні
12.10.2011

Новий керівник Бюро ВООЗ в Україні Корнеліс Пітер де Йонкере поінформував про наміри керівництва ВООЗ розширити місію в Україні, робота якої буде спрямована як на розвиток програм з охорони здоров'я в Україні, так і на розповсюдження українського досвіду серед інших регіонів. Про це він сказав під час зустрічі з міністром охорони здоров'я України Олександром Аніщенко, повідомили у прес-службі МОЗ.

Під час зустрічі Олександр Аніщенко підкреслив, що для України є важливим і цікавим міжнародний досвід у створенні дієздатної системи охорони здоров'я, яка б надавала якісну та доступну медичну допомогу.

"Ми вдячні ВООЗ за допомогу в підготовці законодавчої бази з реформування. Особливо за ознайомлення зі світовим досвідом у впровадженні реформ в галузі охорони здоров'я, зокрема розвитком первинної ланки. Поряд з цим, реформуючи українську систему охорони здоров'я, ми прагнемо не втратити ті надбання вітчизняної медицини, ті служби, які в нас розвинуті, і в першу чергу - це педіатрична", - наголосив міністр.

Детальніша інформація за адресою:

www.unn.com.ua/ua/news/11-10-2011/493902/