RSSВерсія для друку
Власник "Картки киянина" щомісяця зможе купувати дві упаковки медикаментів зі знижкою
03.07.2012

Нещодавно були визначені умови дисконтної програми, згідно з якою власник "Картки киянина" має право раз на місяць придбати зі знижкою дві упаковки лікарських засобів. Про це АМН повідомили в Головному управлінні охорони здоров'я КМДА.


Для забезпечення обліку в аптеках проходить адаптація та інтеграція комп’ютерної програми в системі аптек КП "Фармація".


Нагадаємо, перелік безрецептурних лікарських засобів (52 найменування), які видаватимуться за "Карткою киянина" вже визначено.


Як повідомлялось, отримати знижку на ліки також можна за допомогою "Картки киянина" в будь-якій із комунальних аптек міста – облаштування терміналів у мережі аптек "Фармація" завершене, і вони вже успішно працюють.


"В аптеці клієнт має ввести свій пін-код, а продавець на екрані монітора побачить фотографію клієнта та його знижку. Утримувач картки сплачує вартість ліків, а інформація про покупку направляється до відповідного підприємства для звітності", – сказав заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко.

Джерело: