RSSВерсія для друку
Вітання Міністра охорони здоров’я України Раїси Богатирьової з Новим роком та Різдвом Христовим
28.12.2012

Дорогі друзі!

Ще один рік відходить у минуле, ще одна Різдвяна зірка сходить над землею, сповіщаючи нам про прихід світлих свят Нового року та Різдва Христового. І хоч якими б заклопотаними та зайнятими буденними справами ми не були, ця благодатна, пам'ятна кожному з дитинства пора пробуджує в наших серцях відчуття, наче має статися щось казкове та чарівне. Нас знову охоплює світла радість та втіха, в нас з новою силою пробуджуються надії, ми загадуємо бажання та очікуємо подарунків.

Водночас в ці неповторні миттєвості ми традиційно оцінюємо пройдене, підсумовуємо зроблене. Прощаючись з роком, що минає, попри всі нелегкі випробування, розчарування і тривоги, які він нам приніс, згадаймо 2012-й добрим словом! Адже було в ньому чимало гідного і гарного: одружувались закохані, народжувалися діти, зводилися нові будинки, збирався з ланів хліб, творилося слово і пісня, стверджувалася Вітчизна. Пам'ятаймо: майбутнє має виростати з поваги до прожитого та пережитого і будуватися на осмисленні отриманого досвіду та засвоєних уроках. Лише за таких умов ми можемо розраховувати на здійснення наших найзаповітніших мрій, втілення найсміливіших ідей та реалізацію найамбітніших планів.

Тож, в радісну пору, коли торжествують Небо і Земля, коли особливо помітна Божа присутність, коли кожну українську оселю тішить багатоголосся українських різдвяних колядок, нехай суперечки, прикрощі та жалі йдуть у минуле, а найкращі спогади зігрівають душу ласкавим теплом. Хай збудуться гарні задуми і сподівання, а розуміння, підтримка рідних і пошанування колег та друзів додадуть для цього нових сил та натхнення. Хай вся родина збирається у теплому дружньому колі, а в домівках панує злагода, любов та очікування великого чуда.

Новий рік - наче ще нерозкритий подарунок. І я від всього серця бажаю Вам знайти в ньому яскраві враження та незабутні зустрічі, довгоочікувані перемоги та приємні сюрпризи, незламність сили духу та міцність здоров'я, родинний затишок та суспільний добробут. Нехай доля завжди посміхається Вам, а вдача поспішає назустріч! Щасливого Нового року і веселого Різдва!  

 

Міністр

охорони здоров'я України Раїса Богатирьова

 

Джерело:

 

www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20121228_1.html