RSSВерсія для друку
Виїзні круглі столи «Репродуктивне здоров’я та планування сім’ї» в райони Львівщини
19.05.2015

14 травня 2015 року на базі Самбірського медичного коледжу проведено виїзний Круглий стіл на тему: «Репродуктивне здоров’я та планування сім’ї» за участю спеціалістів акушерсько-гінекологічної служби та  сімейної  медицини Самбірського та Старосамбірського районів. Круглий стіл провели директор КЗ ЛОР «Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення» Малачинська М.Й. та заступник директора Центру Івасівка З.М. Відкрив круглий стіл головний лікар Самбірської дитячої лікарні Іваньок Г.І.

Директор Центру Малачинська М.Й. представила презентацію «Надання консультативно-лікувальної медичної допомоги на III рівні».

Заступник директора, головний експерт ДОЗ ЛОДА з репродуктивного здоров’я та планування сім’ї Івасівка З.М. надала інформацію про організацію діяльності системи планування сім'ї та охорони репродуктивного здоров'я в Україні відповідно до наказу МОЗ України від 29.11.2013 р. №1030/102 “Про удосконалення системи планування сім'ї та охорони репродуктивного здоров'я в Україні».

Детальніше: http://www.guoz.lviv.ua/ukr/news/lvivnews/4333.html