RSSВерсія для друку
Відбулася конференція щодо формування стратегічної інформації з метою прийняття управлінських рішень у сфері протидії ВІЛ/СНІДу
14.06.2013

В Україні пройшла семінар-нарада під назвою «Стратегічна інформація як основа прийняття управлінських рішень у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу». Організаторами заходу виступили Держслужба з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань, Проект з технічної допомоги в сфері МіО та ефективного використання даних «МЕТІДА» за фінансової підтримки CDC, проект «Покращення послуг у сфері ВІЛ/СНІД серед представників груп найвищого ризику в Україні» за фінансової підтримки USAID.

Упродовж семінару-наради обговорювалися напрацювання України у сфері використання стратегічної інформації для планування та впровадження політики у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, заходи із посилення використання стратегічної інформації на національному та регіональному рівнях тощо. Був представлений міжнародний досвід щодо збору та використання стратегічної інформації у сфері протидії ВІЛ-інфекції.

 

Детальніше…