RSSВерсія для друку
В Україні відбудуться Національні Дні Псоріазу
04.10.2013

З 22 до 31 жовтня 2013 року на території України пройде низка заходів, присвячених актуалізації проблеми псоріазу. Для досягнення найкращих результатів до вирішення цієї проблеми долучаться українські дерматологи, ревматологи, терапевти та сімейні лікарі.

 

Протягом цих днів відбудуться інформаційно-освітні заходи, які привернуть увагу громадськості до захворювання та дозволять пацієнтам ефективніше боротися з хворобою. Для лікарів будуть проведені семінари і тренінги, які нададуть змогу фахівцям отримати найсучасніші дані щодо діагностування, контролю та лікування псоріазу.

 

«Ми оголосимо псоріазу війну в національному масштабі. Планується, що Всеукраїнський онлайн-семінар для лікарів відкриє лекція Міністра охорони здоров’я України Раїси Богатирьової. Наразі готуються до друку методичні вказівки для лікарів з діагностування та лікування псоріазу. Для пацієнтів планується видати книгу з порадами та рекомендаціями щодо контролю захворювання та догляду за власним тілом. Також в усіх регіонах розповсюджуватимуть інформаційні матеріали, які допоможуть отримати глибше розуміння проблеми», – повідомив один з ініціаторів Національних Днів Псоріазу, головний позаштатний дерматовенеролог МОЗ України Олександр Літус.

Детальніше http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20131003_e.html