RSSВерсія для друку
В Україні розпочала роботу місія Європейського регіонального бюро ВООЗ з питань оцінки національної програми імунізації в Україні
29.02.2012

У Міністерстві охорони здоров'я за участі представників МОЗ України, Державної санепідслужби України, ВООЗ, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та інших відбулася робоча нарада, на якій обговорювалися питання, що пов'язані з проведенням оцінки національної програми імунізації в Україні. 


"Міністерство охорони здоров'я щиро вдячне ВООЗ та Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) за постійну підтримку в питаннях імунопрофілактики населення України. Ми чекаємо на рекомендації стосовно проведення імунопрофілактики в Україні, особливо щодо питань вакцинації проти кору для впровадження їх у практику", - зазначила під час наради перший заступник Міністра охорони здоров'я України Раїса Моісеєнко. 


Робота місії Європейського регіонального бюро ВООЗ з питань оцінки програми імунізації в Україні триватиме до 03 березня 2012 року. У ході робочого візиту представники іноземної делегації відвідають Київську, Харківську, Одеську та Львівську області, після чого будуть підведені відповідні підсумки.


Детальніша інформація за адресою: