RSSВерсія для друку
В Україні посилилась післядипломна підготовка керівників медичних закладів за спеціальністю "Управління охороною здоров'я"
08.09.2011

Зміни у всіх сферах системи охорони здоров'я значно посилилися та прискорилися протягом останніх років. Це викликало потребу у спеціалістах у галузі управління, здатних до глибокого розуміння проблем та ключових тенденцій у сфері охорони здоров'я, а головне - застосування широкого спектру навичок, необхідних для впровадження та управління змінами на організаційному та політичному рівнях. Саме підготовка професійних управлінських кадрів у сфері охорони здоров'я і є метою впровадження багатопрофільної програми з управління охороною здоров'я, побудованої за модульним принципом та з урахуванням передового світового досвіду.

Вперше нова програма післядипломної підготовки керівників медичних закладів за спеціальністю „Управління охороною здоров'я" та відповідні навчальні матеріали відповідають стандартам Всесвітньої федерації медичної освіти та ЄРБ ВООЗ стосовно програм післядипломної освіти для управлінських кадрів системи охорони здоров'я.

Детальніша інформація за адресою:

www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20110907_3.html