RSSВерсія для друку
В Україні буде створена система реабілітації поранених та учасників бойових дій
22.08.2014

В Україні потрібно налагодити чітку систему реабілітації поранених та учасників бойових дій, а також механізм надання їм психологічної допомоги, а для цього скоординувати зусилля всіх служб і створити єдиний центр з вирішення цих питань. На цьому наголосив під час засідання постійно діючого штабу МОЗ України з питань організації медичного забезпечення за умов надзвичайних ситуацій заступник Міністра – керівник апарату МОЗ України Василь Лазоришинець.

У свою чергу Перший заступник Міністра охорони здоров’я України Руслан Салютін підкреслив важливість підготовки та вибору типу броньованого автотранспорту для Збройних Сил України, адже наразі це питання перебуває на особливому контролі керівництва держави.

До участі в заході також були залучені представники Міністерства оборони України, Державної санітарно-епідеміологічної служби України, Державної служби України з лікарських засобів, Держприкордонслужби України, ДСНС України, Служби безпеки України, МВС України, Національної гвардії України, Національної академії медичних наук України, Міністерства інфраструктури України та Міністерства соціальної політики України.

Джерело