RSSВерсія для друку
В Чернівецькій області виконується галузева програма поліпшення доступності до медичних закладів
29.07.2013

У Чернівецькій області відбувся круглий стіл з питання доступності людей з обмеженими функціональними можливостями, зокрема, до обласної медико-соціальної експертної комісії.

У заході взяли участь представники профільного відомства, організацій інвалідів, медико-соціальна експертна комісія, представники структурних підрозділів обласної виконавчої влади та крайового депутатського корпусу.

Було повідомлено про те, що на вулиці Руській обласного центру розміщено три медико-соціальні експертні комісії. Учасники засідання повідомили також, що завдяки спільним зусиллям задля зручності людей із обмеженими можливостями постійно збільшується кількість їх обслуговувань удома. «Таким способом наразі користується кожен сьомий інвалід. Окрім цього, для осіб похилого віку, інвалідів з числа ветеранів війни, дітей війни тощо, створено спеціальну комісію, яка працює у приміщенні обласного госпіталю для ветеранів війни, що на вул. Фастівській, де є всі умови для доступності», - зазначила голова міжрайонної загальнопрофільної медико-соціальної експертної комісії Інга Морська.

Детальніше…