RSSВерсія для друку
Україна готує проект запиту до Глобального фонду на другу фазу фінансування за компонентом «СНІД»
10.07.2013

Відповідне запрошення Секретаріату Глобального фонду нещодавно надіслано на адресу Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

З цього приводу в Держслужбі України соцзахворювань відбулася консультативна зустріч, під час якої обговорювався подальший формат роботи, положення та склад робочої групи, яка розроблятиме проект запиту.

Участь в обговорення взяли представники Держслужби України соцзахворювань, ЮНЕЙДС, основних реципієнтів — МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні», ДУ "Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами МОЗ України", ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ», а також члени Комісії з нагляду Національної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

Під час зустрічі було наголошено, що проект запиту на другу фазу готуватиметься у форматі запиту на першу фазу, однак враховуватиме основні завдання та пріоритети проекту нової Загальнодержавної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, а також зміни епідемічної ситуації в країні.

 

Детальніше…