RSSВерсія для друку
УЄФА: Медицина на стадіонах Євро на вищому рівні
18.06.2012

Послуги невідкладної медичної допомоги футболістам та уболівальникам на чемпіонаті ЄВРО 2012 в Польщі та Україні відповідають необхідним стандартам УЄФА.

Про це заявив голова Медичного Комітету УЄФА Мішель Д'Хооге, повідомляє uefa.com.

"Для нас дуже важливо, щоб матчі Євро-2012 проходили у відповідності до існуючих стандартів та відповідали вимогам команд, гравців та уболівальників. Організатори чемпіонату в Польщі та Україні зуміли нас переконати в тому, що послуги першої медичної допомоги надаються на матчах на відповідному для сучасних стадіонів рівні", - сказав він.

Повідомляється, що представники УЄФА в самий розпал Євро-2012 відвідали з перевіркою місцеві стадіони. Ці спостереження є заключним етапом перевірки роботи місцевих медичних служб, лікарів на стадіонах і Медичного комітету УЄФА за останні кілька років. Вони необхідні, щоб пересвідчитися у здатності організаторів вирішувати проблеми безпеки під час проведення матчів Євро.

Вимоги УЄФА додержуються на всіх стадіонах чемпіонату Європи. Про це говорить наявність дефібриляторів, кисневих масок, носилок та інших рятувальних засобів потребуючим. Необхідні стандарти застосовуватимуться на всіх матчах під егідою УЄФА з початку сезону 2012/13. Це стане кульмінацією роботи Медичного Комітету УЄФА над питаннями здоров'я гравців.

Детальніше:

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/ue_fa_meditsina_na_stadionah_e_vro_na_vishchomu_rivni_1735324