RSSВерсія для друку
У Житомирирській дитячій лікарні відкриють новий інфекційний корпус
28.02.2012

29 лютого у Житомирі відбудеться урочисте відкриття нового інфекційного корпусу дитячої міської лікарні. Це суттєвий крок на шляху реалізації державної політики, спрямованої на покращення медичної допомоги дітям.  Про це АМН повідомили у прес-службі Житомирської ОДА.

У новому корпусі буде можливість сконцентрувати всі види медичної допомоги і нарешті вирішити проблему надання кваліфікованої медичної допомоги дітям з інфекційними захворюваннями. 

У місті Житомирі такого корпусу донедавна не було. Приміщення, в якому розташоване дитяче інфекційне відділення на 60 ліжок при центральній міській лікарні № 2 м. Житомира, знаходяться у вкрай незадовільному стані і потребують капітального ремонту та значних фінансових вкладень.

В період епідемічного підйому захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип два відділення дитячої міської лікарні перепрофільовуються для лікування інфекційних хворих, що ускладнює надання кваліфікованої спеціалізованої допомоги іншим хворим. Тож за таких умов питання будівництва нового самостійного приміщення для розташування у ньому інфекційного відділення, стало вкрай гостро.

Детальніша інформація за адресою:

http://healthrights.org.ua/typo3/backend.php#